irm_[BB] Süper Moderatör

Mesaj Sayısı: 1271 Nerden: BiLiNmiYoR... Kayıt tarihi: 21/08/10 İş/Hobiler: Öğrencili yapmak xD/ Şiir yazmak (kafiyeli oldu bak) Cinsiyet: Rep: 32
 | Konu: Geri: Sitemiz hakkında görüşler Cuma Eyl. 24, 2010 1:05 pm | |
| Off tamam üye olmuyosan havaya gerek yok Alllah Allah yaa __________________________________ DENEYİMLERİM:Adminlik:3 Co-adminlik:2 Süper modluk:3 Modluk:1 Forum polisliği:2 |
|
sinem <3 Misafir
 | Konu: Geri: Sitemiz hakkında görüşler C.tesi Eyl. 25, 2010 12:02 pm | |
| OHA YANE .. NE DEDİM ? HAWAMI ATTIM ? BASARILARINIZ DEWAMINI DİLERİS BİLE DEDİM NEDEN UYE OLAMDIM SENCE? KİBİRLİSİNİZ.. NEYSE YA .. BÖLE CEWAP AYZDIKCA FORUMUNUZ BUYUYOR!.. BİZ NASIL OLSA BİRİNCİYİZ ~~sinem <3~~ |
|
irm_[BB] Süper Moderatör

Mesaj Sayısı: 1271 Nerden: BiLiNmiYoR... Kayıt tarihi: 21/08/10 İş/Hobiler: Öğrencili yapmak xD/ Şiir yazmak (kafiyeli oldu bak) Cinsiyet: Rep: 32
 | Konu: Geri: Sitemiz hakkında görüşler Paz Eyl. 26, 2010 11:59 am | |
| geRek Yok XD biZ 1. OlDUk EYLUL aYında .. =) SiZinDe BasArILarInıZIn DeWamıNI DilERiS .. Bilmiyosan söliym canım bu hava oluyor __________________________________ DENEYİMLERİM:Adminlik:3 Co-adminlik:2 Süper modluk:3 Modluk:1 Forum polisliği:2 |
|
*ecem* Forum Polisi

Mesaj Sayısı: 185 Nerden: Muğla Yaş: 13 Doğum tarihi: 11/09/98 Lakap: LeİgHToN Kayıt tarihi: 26/07/10 Cinsiyet: Rep: 5
 | Konu: Geri: Sitemiz hakkında görüşler Cuma Ekim 01, 2010 8:42 pm | |
| | sinem <3 demiş ki: | OHA YANE .. NE DEDİM ? HAWAMI ATTIM ? BASARILARINIZ DEWAMINI DİLERİS BİLE DEDİM NEDEN UYE OLAMDIM SENCE? KİBİRLİSİNİZ.. NEYSE YA .. BÖLE CEWAP AYZDIKCA FORUMUNUZ BUYUYOR!.. BİZ NASIL OLSA BİRİNCİYİZ ~~sinem <3~~ |
Birinciliğini başka yerde paylaş istersen burası yeri değil!! |
|
irm_[BB] Süper Moderatör

| Konu: Geri: Sitemiz hakkında görüşler Paz Ekim 03, 2010 1:09 pm | |
| aynen öyle !!! __________________________________ DENEYİMLERİM:Adminlik:3 Co-adminlik:2 Süper modluk:3 Modluk:1 Forum polisliği:2 |
|